Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA NOVITETA

Acer Liquid S2 - smartphone koji snima video u 4K rezoluciji

acer liquid s2
Acer
02.09.2013.
u 13:16

U Aceru također tvrde da je riječ o prvom smartphoneu s dva zvučnika s tehnologijom Dolby Digital Plus koja navodno jamči nevjerojatan zvuk

Acer je danas najavio nekoliko uređaja koje će predstaviti na predstojećem sajmu IFA u Berlinu. To su tablet Iconia A3, laptop Aspire R7 te Liquid S2, smartphone koji se posebno ističe mogućnošću snimanja videa u 4K ultra HD rezoluciji.

Liquid S2 ima veliki HD-display od 6 inča s tehnologijom IPS, a u Aceru također tvrde da je riječ o prvom smartphoneu s dva zvučnika s tehnologijom Dolby Digital Plus koja navodno jamči nevjerojatan zvuk. Tu su i četverojezgreni procesor od 2,2 GHz, stražnja kamera od 13 i prednja od 2 megapiksela...

Kamera je opremljena senzorima BSI i funkcijom LED Ring Flash koja omogućuje snimanje izoštrenih snimki čak i u situacijama sa slabim osvjetljenjem. Ekran je otporan na udarce i ogrebotine zahvaljujući staklu Gorilla Glass 3.0. Što se tiče softvera, Liquid S2 opremljen je Androidom 4.4.4.

Uređaj će biti dostupan krajem listopada u crnoj i crvenoj boji. Cijene još nisu poznate.

>> Asus predstavio računalo s dva OS-a – Windowsom i Androidom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije